top of page

Tilhenger av Norsk kvalitet fra

logo.png

Tysse Mekaniske Verksted AS holder til på Tyssebotnen på Osterøy, 1 times biltur fra Bergen. Bedriften ble grunnlagt i 1964 av Bertin Kåre Tysse. I starten var Tysse's produkter stiger, flaggstenger og tørkestativ. Deretter produserte Tysse i mange år den kjente vedkappsagen T400. Produksjon av Tysse tilhenger startet i 1972 og har siden vært hovedproduktet. I dag er Tysse tilhenger norges største tilhengerprodusent. 

Varehenger og fritidshenger

6077.jpg

En varehenger fra Tysse er en altmulig-henger som du kan bruke til det aller meste. Her vil du finne et bredt utvalg av varetilhengere som er perfekte til alt fra flytting av møbler, kjøre bort avfall eller transport av tyngre materialer

Tysse har varetilhengere i mange forskjellige vektklasser og med flere ulike størrelser på kassen og lasteplanet. Alle våre hengere er lagd med fokus på styrke, stabilitet og lang levetid.

De større varetilhengerne er proffhengere, bygd for deg som har litt høyere krav til hengeren. Dersom du jobber som byggmester, rørlegger, gartner eller er i lignende yrker, trenger du ofte en av våre hengere med flere funksjoner og større kapasitet. Tysse sine varehengere i de minste klassene er perfekte for deg som trenger dagligdagse fritidshengere. De er mindre, rimeligere og har ikke overflødige funksjoner. TRYKK HER FOR Å SE EN OVERSIKT OVER ALLE TYSSE VAREHENGERE.

Båthenger og Båttralle

6257.jpg

Tysse båthenger er designet for å gjøre opptrekk, transport og oppbevaring av din båt enkelt og trygt. Her vil du finne en båttralle som passer til alt fra mindre kanoer, vannscootere og til større båter på inntil 26 fot.

 

De fleste av båthengerne har selvjusterende vugger som gir god støtte til båten din. Dette gjør at du slipper slitsom, manuell tilpasning. Nesten alle Tysse båttilhengere leveres også med kraftige, justerbare baugstøtter med vinsj, helårsdekk og solide nesehjul som standard. Vår bestselger modell 6257 er kåret til BESTE KJØP i magasinet Båtliv sin store båthenger test. 

En båthenger er perfekt for deg som ikke har fast båtplass. Fordi den leveres med lys, skjermer og aksling med fjæring, kan en båttilhenger registreres for kjøring på offentlig vei. Tysse båthenger er laget for deg som har behov for å frakte båten over større avstander, eller ønsker å variere hvor du skal sette ut båten.

TRYKK HER FOR Å SE EN OVERSIKT OVER ALLE TYSSE BÅTHENGERE

Proffhenger

6390.jpg

En proffhenger fra Tysse er en tilhenger som er bygd for ekstra røff, profesjonell bruk. Her finner du de kraftigste profftilhengerne som er beregnet for den tyngste lasten. Profftilhengere er laget for deg som er snekker, entreprenør, rørlegger og lignende. Dette er tilhengere for deg som har arbeid eller interesser som gjør at du forventer noe ekstra fra hengeren din. Om du har behov for å frakte tyngre materialer, mindre maskiner eller annet tungt utstyr, vil en proffhenger være perfekt for deg. Her vil du finne et godt utvalg av proffhengere med kraftige surreringer, nedfellbare aluminiumskarmer med tette, kraftige profiler, og hengere som kan brukes til frakt av minimaskiner.

Med full typegodkjenning har de blitt konstruert med tanke på styrke, funksjonalitet og lang levetid. Proffhenger BL gir en robust og allsidig løsning for bransjer som krever konstant bruk.

Bladfjærer er standard i hele Tysse BL serien og forbedres ytterligere med Parabol Equalizer. Dette patenterte systemet fra vår samarbeidspartner Nugent forbedrer kjøreopplevelsen og har brakt denne type fjæring til nye nivåer.

TRYKK HER FOR Å SE EN OVERSIKT OVER ALLE TYSSE PROFFHENGERE

skaphenger

6213.jpg

Tysses skaphenger er tilhengere med solide skap og doble bakdører. En skaptilhenger passer perfekt til deg som skal frakte utstyr som bør beskyttes mot vær og vind. Takgrinder, pakninger på dører og kraftige dørlåser er standardutstyr på alle skaptilhengere. Det du frakter i en Tysse skaphenger vil være innelåst og godt sikret.

Her vil du finne skaphengere i mange forskjellige størrelser og vektklasser. I tillegg til de skaptilhengerne du finner her, tilpasser vi også hengerne dersom du har spesielle ønsker. Skal du bruke tilhengeren som en arbeidshenger for å frakte for eksempel verktøy, kan du bestille en skaphenger med strøminntak og hylleinnredning.

Du kan også få en skaptilhenger med ekstra dører, luker, lamper og skillevegger. Skaphengere fra Tysse har ett av markedets sterkeste skap av finèr og aluminium.

TRYKK HER FOR Å SE EN OVERSIKT OVER ALLE TYSSE SKAPHENGERE

bottom of page